Madrid Tourist guide Guía turística de Madrid Toeristische gids van Madrid Przewodnik po Madrytu Przewodnik po Madrytu

Madrid


 
 
 


 


Madrid

Bezoekers moeten rekening houden met de tafel uren in Spanje, restaurants worden niet geopend voor acht of negen in de avond. Veel nacht inrichtingen zijn open tot in de vroege ochtenduren. Het is onmogelijk om een lijst te maken van al de selectie bars hier, vanwege hun enorme hoeveelheid en verscheidenheid die er zijn. Om deze reden, wat wij hier tonen is een lijst van de verschillende zones die er zijn. Vanaf hier is het de persoonlijke keuze van elk van de meest geschikte type zelf te bepalen.

Santana Ana en Huertas
Dit is een geweldige plek om een avondje entertainment te beginnen in Madrid. De Madrilenen komen toe rond 23u op vrijdag en zaterdag. Plaza Santa Ana is een zeer aangename plein vlak bij de Puerta del Sol en is gelegen in een oudere wijk van Madrid, in deze wijk kun je zien waar Miguel de Cervantes (schrijver van Don Quichote) woonde een paar straten verder in de Calle Cervantes.
Deze streek is ideal als je je zonder auto wilt verplaatsen, hier vind je cafes, tavernes, theater-cafes en trendy bars en zijn allemaal dicht bij elkaar gelegen.

Alonso Martinez en Bilbao
Wijk met een vindbaar reeks aan sferen en stijlen. Het is gemakkelijk te vinden van de meest elegante bar tot de meest alternatieve. Terwijl u in Bilbao een concentratie van de jongste menigte kunt vinden, en op Alonso Martinez, vindt u alle soorten mensen en niemand voelt zich verschillend.

Je kan rond de Plaza de Santa Barbara leuke bars uit proberen en je hebt er dan nog 2 metro station in de buurt genaamd zoals de titel. Dicht bij vindt je het meest beroemde discotheek Pacha genoemd.

Argüelles en Moncloa- Universitaire stad
Dit zijn nog twee namen van metro-stations, en hier kan je ook als je geen student bent genieten van de sfeer van de universitaire wijk van Madrid. Dit is misschien een van de favoriete wijken voor jongeren. Bars die dienen als de beroemde 'Minis' (liter bekers waarin elke alcoholhoudende combinatie kan worden toegevoegd).
Net als in de andere vele buurten, kan je hier zien dat het feest niet uitsluitend verblijft in de bars, maar gaat ook de straat op.

Bernabéu Buurt
In de omgeving van Santiago Bernabeu Stadion vindt u vele locales vertegenwoordigers van het Madrid nachtleven. Bars met drankjes en shots (chupitos) worden afgewisseld met nachtclubs in de omgeving, maar hier kan je ook genieten van de nacht tot in de ochtendgloren.

Malasaña
Was ooit het centrum van de "Movida" in Madrid maar dat was in de jaren 80 en dit centrum is de 2 de Mayo groote plaats.
Het is de "alternatieve" ruimte van de stad, met rock concerten en betaalbare prijzen in vergelijking met andere gebieden.

Azca
Gelegen in een van de modernste delen van de stad, naast de Paseo de la Castellana en in de buurt van het Santiago Bernabeu stadion. In dit gebied hebben ze een hoeveelheid van disco's en cafes. Orense straat heeft een salsa sfeer, en Avenida de Brasil met zijn grote discotheken waar talrijke mensen elkaar ontmoeten en dansen tot in de vroege ochtend.

In de winter: Traditionele Cafes
Er zijn veel traditionele cafes in Madrid, velen van hen ingericht in de stijl van “La Belle Epoque" zoals in de beroemde Cafe Gijon.

In de Zomer: Terassen
Dit is misschien een symbool aangenomen door de cultuur van Madrid, en in het algemeen, zich verspreid heeft naar andere Spaanse geografische locaties vanwege het goede weer dat het land begeleidt, en een groot deel van het jaar geeft je de kans van een leuk terrasje te doen.


Terug naar boven

Volgende  

Disclaimer: We proberen om de informatie op deze website zo nauwkeurig mogelijk te hebben, we accepteren geen verantwoordelijkheid voor verlies, letsel of ongemak door iemand als gevolg van deze informatie.


 
Spaans Leren in Malaga
    Spaans Leren in Spanje  


Map van Madrid
 vergroten  

 

 

Inleiding | Geschiedenis van Madrid | Nutige informatie | Mappen van Madrid | Het weer in Madrid | Openbaar vervoer | Monumenten van Madrid

Museums van Madrid | Nachtleven in Madrid | De Provinvie Madrid | Restauranten | Tienda Online Ciclismo